Κοβάλτιο Ε&Α της Σαγκάη Stero. ΕΠΕ

τεστοστερόνη, nandrolone, trenbolone, ισορροπιες, masteron, primobolan, antiestrogen, ορμόνη αύξησης, φιαλίδια εγχύσεων, βασισμένη στο νερό αναστολή, hgh, sarms, prohormones

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Πιστοποίηση
Όλα είναι μεγάλα και πολύ υψηλά - ποιότητα. Θα είμαι στην αφή με σας σύντομα για τις υπηρεσίες futher, να εκτιμήσω πραγματικά τη γρήγορη ναυτιλία και την καλή ποιότητά σας

—— Mr.Carlos

Ναι έκανα αυτό έφθασα χθες, και το δοκίμασα σήμερα για πρώτη φορά με τα μεγάλα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε.

—— Mr.Benjamin

Ακριβώς ενημερώνοντας σας έλαβα τη συσκευασία σήμερα, και οι ευχαριστίες για τις άριστες υπηρεσίες, θα διατάζουν πάλι πολύ σύντομα.

—— Mr.Sergey

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

γραφείο υποδοχής
Γραφείο
Κτίριο γραφείων
Ομάδα
Αίθουσα Συσκέψεων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Σαγκάη Stero
Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Main Product: testosterone, nandrolone, trenbolone, equipoise, masteron, primobolan, growth hormone, injection via

Κοβάλτιο της Σαγκάη Stero. Το ΕΠΕ είναι μια από τις επαγγελματικότερους φαρμακευτικούς κατασκευές και τους εξαγωγείς μεσαζόντων στην Κίνα, με την πλούσια εμπειρία και την ώριμη τεχνολογία για περισσότερα πάνω από 8 έτη, που παρέχουν τα προϊόντα από τις πρώτες ύλες στις ειδικές προσαρμοσμένες υπηρεσίες στα προϊόντα μεγάλης έκτασης, τις ετικέτες, τα μπουκάλια και τον εξοπλισμό παραγωγής. Το εργοστάσιο επιχείρησής μας έχει περάσει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 και SGS την πιστοποίηση.

 

Κύρια προϊόντα: Ειδικευόμαστε στα αναβολικά στεροειδή ανδρόγυνων, χημικά συνθετικά φάρμακα, προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, ακατέργαστες στεροειδείς σκόνες, το σπίτι παρασκευάζει τα εκχύσιμα στεροειδή, ανθρώπινα πεπτίδια ορμονών αύξησης, Prohormone, SARMS, ορμόνες οιστρογόνου, φαρμακευτικές πρώτες ύλες, μερικά από τα κύρια καυτά προϊόντα μας όπως: Τεστοστερόνη Enanthate,

Propionate τεστοστερόνης,

Τεστοστερόνη Cypionate,

Sustanon 250,

17-άλφα-μεθυλικός-τεστοστερόνη,

Nandrolone Decanoate,

Nandrolone Phenylpropionate,

Οξικό άλας Trenbolone,

Trenbolone Enanthate,

Parabolan,

Boldenone Undecylenate,

Masteron,

Primobolan,

Anavar,

Stanozolol,

Dianabol,

Anadrol,

Προφορικό turinabol,

Nolvadex,

Clomifene,

Tadalafil,

Βιάγκρα,

Vardenafil,

CJC 1295,

Melanotan 2,

Igf-1,

Hgh,

Hygetropin,

Benzocaine,

Λιδοκαΐνη και ούτω καθεξής.

 

Χώρες στέλνουμε σε: Η επιχείρησή μας είναι μια κατασκευή, λειτουργία και μάρκετινγκ δεδομένου ότι ένα οργανικό σύνολο, είμαστε αρχική αξιόπιστη πηγή χωρίς μέσο άτομο, εξαγόμενα προϊόντα άνω των 200kgs κάθε μήνα, που απολαμβάνουν μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών και στην υπερπόντια και εγχώρια αγορά. Η τρέχουσα κυρίως αγορά μας είναι Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Καναδάς, Ιταλία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία, Αυστραλία, Ουκρανία, Πολωνία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βραζιλία, Παραγουάη, Ε.Α.Ε., Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Κάτω Χώρες, Ιράν, Νότια Αφρική, και περισσότερος.

 

Ποιοτικός έλεγχος: Η ποιότητα είναι η ζωή μας! Η επιχείρησή μας επενδύει τα μεγάλους Ταμεία και τους εγκεφάλους στην ανάπτυξη και την έρευνα των προϊόντων για να ικανοποιήσει τη διάφορη ζήτηση της αγοράς. Έχουμε την επαγγελματική QC ομάδα εργασίας, εργαστήριο HPLC, UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα, εκατοντάδες των δοκιμών που χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν την αγνότητα, στο στάδιο της παραγωγής και πριν από την αποστολή, καθένα από τα προϊόντα μας είναι πολύ ακριβής επαγγελματική δοκιμή για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα του προϊόντος. αυστηρά ποιοτική δοκιμή σε κάθε batch για να εγγυηθεί τα τοπ προϊόντα αγνότητας πριν από την παράδοση, προκειμένου να αυξηθούν τα προϊόντα της επιχείρησής μας στα πλεονεκτήματα ανταγωνισμού αγοράς. Τα όλα προϊόντα μας προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της FCC, USP, του EP και της BP. Με τα έτη μας εμπειρίας, προηγμένης τεχνολογίας και συνεχούς έρευνας, η ποιότητά μας είναι να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες της αγοράς και οι διάφορες απαιτήσεις των πελατών, πήραμε καλοί ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας, πιστεύουμε ότι ικανοποιημένος με μας επίσης. Είτε οι ακατέργαστες σκόνες, είτε το υγρό πετρελαίου, ποιότητα είναι πάντα το πρώτο σημαντικό πράγμα μας για να φροντίσουν.

 

Όχι μόνο πωλούμε ένα προϊόν, προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερους πελάτες να έχουν μια πρόσβαση για να πάρουμε τις στεροειδείς σκόνες κορυφαίας ποιότητας. Καμία ανάγκη να ανησυχήσει για την ύπαρξη άλλα, θα παίρνατε το κάθε δέμα και ποτέ την απώλειά σας εάν μας εξετάζετε. Ξέρετε ότι είμαστε η μοναδική πηγή που έχετε ψάξει.

Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να προχωρήσουμε, να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, ψάχνουμε τους διανομείς από για να καταστήσουμε σε όλο τον κόσμο την επιχείρηση περισσότερο ισχυρότερο μαζί, να καλωσορίσει για να μας ενώσουμε!

Ιστορία της Co. Ε&Α της Σαγκάη Stero, ΕΠΕ

 

8 έτη σταθερής ανάπτυξης είναι ο λόγος ρίζας της προόδου μας, ο συνήγορος λαϊκός κάνει τη στάση και το ρολόι ανθρώπων. Co. Ε&Α της Σαγκάη Stero, ΕΠΕ κάθε βήμα.

 

- το 2009, Co. Ε&Α της Σαγκάη Stero, ΕΠΕ χτίστηκε, πώλησε κυρίως τις φαρμακευτικές χημικές ουσίες από την Κίνα.

 

- το 2010, μετά από την εμπειρία αγοράς 1 ετών φαρμακευτική χημική αρχειοθετημένη, η Co. Ε&Α της Σαγκάη Stero, ΕΠΕ άρχισε να χτίζει το εργοστάσιο κατασκευής.

 

- το έτος του 2011, άρχισε να κάνει διεθνείς επιχειρήσεις, στις υπερπόντιες αγορές.

 

- Ως τα τέλη του 2011, οι πελάτες μας καλύπτουν περισσότερες από 20 χώρες.

 

- το 2012, φθάνει σε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας με μια τοπική επιχείρηση στην Αμερική.

 

- έτος του 2014, πωλήσεις μέχρι 8 εκατομμύριο δολάρια.

 

- το 2015, συνεργασμένος με την τοπική διάσημη επιχείρηση στην Αίγυπτο, παρείχε τα ακατέργαστα matericals για τις επιχειρήσεις τους.

 

- 2015, εμείς οργάνωση μια επαγγελματική ομάδα για να κάνει την έρευνα και να πάρει την επιτυχία στην παραγωγή του τελειωμένου υγρού.

 

- Το Μάιο του 2016, οργάνωση μια ανεξάρτητη ομάδα πωλήσεων και εισόδημα που αυξάνεται σταθερά.

 

Τον Οκτώβριο του 2016, η περασμένη προϊόντα πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του ISO.

 

και ως τα τέλη του 2016, πωλήσεις Annuel μέχρι 10 εκατομμύριο δολάρια.

 

- 2017, ολόκληρος ο κόσμος καλύψεων πελατών μας.

 

 

Καλύτερη υπηρεσία: Η επιχείρησή μας έχει την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, ο στόχος υπηρεσιών είναι δεσμευμένος στην παροχή υψηλή - ποιότητα και αποτελεσματικές υπηρεσίες, ένα προς ένα υπηρεσία να δώσει στους πελάτες τον ανώτερο που ικανοποιεί την εμπειρία αγορών. Ο γύρος εργοστασίων είναι διαθέσιμος, υπάρχουν πολλοί μεγάλοι πελάτες έρχονται στην επιχείρησή μας για να διατάξουν κάθε μήνα, ελέγχουν και επιβεβαιώνουν τη ικανότητα παραγωγής, το εργαστήριο και όλα μας, και κάνουμε τις καλές διαπραγματεύσεις.

 

Ειδικός προσαρμόστε την υπηρεσία: Έχουμε το αποστειρωμένο εργαστήριο και την τεχνική ομάδα μας, παρέχουμε τις ειδικές προσαρμοσμένες υπηρεσίες ειδικά στη μεγάλη έκταση των πετρελαίων εγχύσεων, ετικέτες, μπουκάλια και εξοπλισμός παραγωγής, παρέχουμε τις τεχνικές υποστηρίξεις όταν η παραγωγή σας, και λύνουμε τα προβλήματα γρήγορα και αποτελεσματικά όταν συμβαίνει.

 

Συσκευασία & ναυτιλία: Επαγγελματική ομάδα ειδική για τη συσκευασία και την αποστολή, συνεχώς αναπτυσσόμενος στις διάφορες μεθόδους συσκευασίας και τα καλά κανάλια για να κάνουμε ιδιαίτερα το ποσοστό περασμάτων συνήθειας, θα συμβουλεψουμε την καλύτερα κατάλληλα συσκευασία και το κανάλι σύμφωνα με τη διαταγή σας και τη χώρα σας, και θα ακολουθήσουμε κάθε συσκευασία που ακολουθεί έως ότου φθάνει ακίνδυνα, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι διαθέσιμη, η υπηρεσία δεν σταματά ποτέ! Έχουμε το επαρκές απόθεμα έτσι ώστε μπορούμε να κάνουμε να συσκευάσουμε έτοιμο μέσα σε 8 ώρες μετά από την πληρωμή που επιβεβαιώνεται για να σώσει κάθε λεπτό για τους πελάτες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Deca Lee

Τηλ.:: 86-170-98666737

Φαξ: 86-21-31312884

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!